background

Move Vigorous e-trike op bezoek bij EVC

Woensdag 15 november komt de Move Vigorous elektrische trike op bezoek bij EVC Heemskerk. Wilt u ook een proefrit maken en alles te weten komen over dit voertuig? Kom dan gewoon naar onze winkel, de Vigorous en koffie/thee staan voor u klaar.

Vigorous-FOLDER-pagina-2-en-3

Lees verder

Super aanbieding e-scooters !

Een af- en aanrijden van milieuvriendelijke e-scooters op de bedrijventerreinen in het havengebied van Velsen en Beverwijk. Dat is wat de Omgevingsdienst IJmond en EVC Heemskerk voor ogen hebben met de stimuleringsactie ‘E-scooter? Natuurlijk!’ Nu worden voor veel korte ritten in de nabije omgeving of op de bedrijventerreinen zelf auto’s of bestelbusjes gebruikt. En dat terwijl e-scooters niet alleen opleveren als het gaat om bereikbaarheid of een gezondere omgeving, maar ook goedkoper zijn in aanschaf, brandstof en onderhoud.

Dankzij OmgevingsDienst IJmond kunnen we onze e-scooters nu 20 % goedkopere aanbieden tot september 2018. Bovendien heeft EVC daar bovenop nog leuke aanbiedingen. Wees er op tijd bij want het budget is toereikend voor ongeveer 45 scooters!  

e-scooter-infographic-300x229

Lees verder

e-scooter van EVC gaat door de 32.000km

Deze rode EMCO Novum elektrische scooter is inmiddels 6 jaar oud en heeft 32.000 km op de teller staan. In die periode zijn een (1) keer de remblokjes achter en achterband vervangen. Je hebt er geen omkijken naar. Ik rijd er nu nog 4 dagen per week 56 km/dag mee tussen Beverwijk en Schiphol-Oost en..... sta nooit meer in de dagelijkse file op de A9. Voor mij nooit geen stinkende en herriemakende plofscooter meer en minimaal autogebruik !!

novum

Stel je benzinescooter rijdt met 1 liter benzine ongeveer 30 km en benzineprijs is € 1,50 dan kost je dat bij 30.000 km € 1500,- . Onderhoud in die 6 jaar minimaal € 1200,- Met een e-scooter rijd je 100 km voor € 0,75 en kost je dat € 225,- . Jaarlijks onderhoud in die 6 jaar bij een goede e-scooter dealer is ongeveer € 600,- (wordt ie nog voor schoongemaakt ook). Een leuk voorbeeld is afdeling handhaving van gemeente Heemskerk. Zij rijden al ruim 5 jaar zonder problemen met 2 EMCO Novi e-scooters die in onderhoud zijn bij EVC Heemskerk en zien er nog prima uit, ze kunnen nog jaaaaren mee !

handhaving2

Lees verder

@EVC_heemskerk