background

1e overdracht e-scooter

Aftrap e-scooter estafette, georganiseerd door Greenbiz IJmond. Een week gratis e-scooteren voor bedrijven in de IJmond.

http://www.greenbizijmond.nl/projecten/estafette/

start_scooter-estafette

 
Lees verder

E-Scooter estafette voor bedrijven

In de lente en de zomer is het aantrekkelijk om vaker voor de fiets te kiezen, in plaats van de auto. Niet alleen voor privékilometers, maar zeker ook voor de zakelijke kilometers. Sommige afstanden zijn echter net even te lang. Dan is een e-scooter een fantastisch alternatief. Heeft u dit ooit overwogen? GreenBiz IJmond stelt, in samenwerking met EVC Heemskerk, een elektrische scooter beschikbaar aan alle bedrijven in de IJmond. Het gaat om de EMCO Novi Eco Limited edition. Wilt u ervaren hoe gemakkelijk het is om schoon én snel op uw plek van bestemming te zijn? De eerste 15 bedrijven die zich inschrijven krijgen de scooter een week lang GRATIS in hun bezit. Doe nu mee!

emco limited

http://www.greenbizijmond.nl/projecten/estafette/

Lees verder

Haal - en brengservice nu ook bij EVC Heemskerk

EVC Heemskerk biedt haar klanten nu ook haal - en brengservice van (elektrische) voertuigen. Heeft u belangstelling voor een van onze voertuigen, maar wil liever thuis, in een vetrouwde omgeving proefrijden, dan kan dat uiteraard ook.

bus_evc1

Lees verder

@EVC_heemskerk