background

Over EVC

In korte tijd heeft de elektrische scooter en elektrische fiets zich in de Randstad als een zeer gewild vervoersmiddel weten te positioneren. Duurzaam, trendy en bovendien zeer comfortabel, leuk en eenvoudig om te rijden zijn daarbij de steekwoorden.
Elektrisch rijden heeft de toekomst. Elektrisch Vervoer Centrum (EVC) Heemskerk is daar in 2011 op in gesprongen en heeft gekozen voor het dealerschap van hoogstaande merken.

Met de opening van onze zaak op 28 januari 2011 hebben wij een serieuze stap genomen om elektrisch vervoer in de IJmond en omgeving te promoten. Het resultaat is een prachtige showroom met werkplaats, mooie A merken elektrische 2 wielers. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Naast een groot assortiment aan elektrische scooters en fietsen, hebben wij ook altijd de beste en leukste noviteiten op elektrisch gebied. Uiteraard vinden wij dat iedereen elektrisch moet kunnen rijden op moderne e-voertuigen, ook mensen met een fysieke beperking, daarom kunnen zij ook bij EVC terecht voor speciale en unieke e-voertuigen.

Bij EVC Heemskerk wordt u grondig geïnformeerd over verschillende merken en kunt u natuurlijk op alle merken die wij voeren, geheel vrijblijvend proefrijden, zodat u zelf de verschillen kunt ervaren. Fluisterstil glijden de scooters over de weg en presteren net zo goed, of zelfs beter, dan menige gewone benzinescooter en dat zonder enige vorm van CO2 uitstoot! Tanken doe je simpel aan het stopcontact en een volle tank waarmee je tussen de 50 en 140 kilometer kunt rijden, kost niet meer dan een paar dubbeltjes! Een ander mooi aspect is dat de motor onderhoudsvrij is, alleen voor banden en remmen is onderhoud nodig. Er is een 25 km en een 45 km/uur uitvoering. Naast particulieren ontdekken bedrijven ook steeds meer de voordelen van elektrisch scooter en e-bike rijden. Van de pizza-bezorger tot intern transport op bedrijfsterreinen als wel het woon-werk verkeer van de medewerkers.

Naast de verkoop van elektrische voertuigen, voert EVC Heemskerk ook reperaties en onderhoud uit aan elektrische voertuigen. Ook ombouwen van standaard of speciale (bv. duo) fietsen behoort tot de mogelijkheden.


sunbike_low (1)

Quotes van klanten

  • EVC heeft me ertoe overtuigd om de stap naar elektrisch vervoer te maken! Bedankt EVC!
  • Ik heb mijn elektrische scooter de slx of te wel de shark bij evc heemskerk gebracht voor onderhoudsbeurt. Dit hebben ze fantastisch gedaan eindelijk een goeie zaak die alleen maar elektrische vervoersmiddelen verkopen top bedrijf ga zo door evc. - kees
  • Waarheid mag gezegd worden!! Ben ziels tevreden met fiets! En dankzij W. van der W. bij jullie beland! Hartstikke goed van haar

Via facebook:

  • Gaaf!!! En ik heb daar ook zo'n Topper vandaan!!! 'de enthousiaste klant!!!'
  • Ik heb in mn voeten beknelde zenuwen.. dus die fiets is voor mij n bevrijding!!!! En de mensen daar zijn kundig & vriendelijk!!
  • Deze dame heeft er op dr Bosch e-bike binnen half jasr nu 2030 km opzitten!!!!!!! Trots en hoezo blij met deze geweldige fiets bij jullie vandaan!!!! Thnx x