Service

Uiteraard kunt u ook voor reparatie en onderhoud van uw elektrische voertuig (e-bike, e-scooter, scootmobiel enz...) terecht bij EVC Heemskerk. We hebben moderne apparatuur om snel storingen te localiseren en zijn in staat om elke type accu te analyseren. Bij een accu analyse (€ 20,- per accu) krijgt u een overzicht van het laden / ontladen en meetresultaten van de analyse op papier.

CBA2screensmall

EVC Heemskerk biedt haar klanten nu ook haal - en brengservice van (elektrische) voertuigen. Heeft u belangstelling voor een van onze voertuigen, maar wil liever thuis, in een vetrouwde omgeving proefrijden, dan kan dat uiteraard ook.

bus_evc1

sunbike_low (1)

Heeft u vragen over onderhoud of reparatie aan uw elektrische voertuig? Of wilt u zelf een voertuig ontwikkelen en heeft u advies en / of onderdelen nodig voor de aandrijving? Neem dan contact met ons op!

Advies

U gaat zelf een elektrisch voertuig ontwikkelen? EVC helpt u daar graag bij met advisering over tractie en accu keuze. Uiteraard willen we het elektrische systeem ook graag voor u inbouwen.  Reguliere fietsen kunnen we ombouwen naar fietsen met elektrische trapondersteuning.